ГЕОСИНТЕЗ ІНЖЕНІРІНГ

Розробка і сервіс бурових промивальних рідин

Весь колектив Геосинтезу від щирого серця дякує Вам за весь неоціненний вклад у розвиток української школи бурових розчинів та нашого підприємства.
Вітаємо з виходом на заслужений відпочинок! Нехай з цього моменту кожен день дарує Вам тільки приємні враження в колі Вашої родини.
Сьогодні ми проводжаємо на заслужений відпочинок справжнього ветерана українського буріння – Дзядика Степана Івановича. Вся трудова біографія Степана Івановича, що розпочалася 1 вересня 1969 року і тривала довгих 52 роки, тісно пов'язана з буровою справою і фізико-хімією промивальних рідин в різноманітних умовах колишнього СРСР, українських Карпат та Дніпровсько-Донецької западини.
Степан Іванович тривалий час працював на бурових підприємствах ВАТ «Укрнафта», а починаючи з 2012 року його життя стає невід’ємною частиною історії приватного сервісу промивальних рідин. Спочатку в НДІКБ бурового інструменту, а згодом – в Геосинтез Інженірінг.
При безпосередній участі Степана Івановича були пробурені численні свердловини на родовищах компаній Карпатигаз, Регал петролеум, Природні ресурси, ДТЕК Нафтогаз. За цей час були впроваджені у виробництво промивальні системи БРНВТФ, ПІБР-2М, Біокар-МТ, ІЕР Witer II, які сьогодні є поширеними на багатьох підприємствах, але на момент впровадження не мали технологічних аналогів в Україні та являли собою новітні науково-технічні розробки. Можна стверджувати, що історія становлення і розвитку полімерних та емульсійних промивальних рідин в Україні у великій мірі пов’язана із працею Степена Івановича, який власноруч втілював у життя найсміливіші наукові ідеї.
Степан Іванович, сьогодні ми від щирого серця вітаємо Вас із виходом на відпочинок, заслужений багатьма роками плідної праці. Це новий етап у Вашому житті зі своїми безмежними та прекрасними можливостями. Тепер Вам не потрібно буде працювати на свердловинах, але вдома для Вас завжди знайдеться робота по душі, повага і турбота Вашої численної родини. Для нас Ви назавжди залишитеся членом колективу, адже ми будемо пам’ятати Ваші поради і той безцінний досвід, яким Ви так щиро ділилися із молодим поколінням інженерів-буровиків. Нехай вихід на пенсію принесе Вам максимум життєвих задоволень, любов близьких, нові враження і захоплення.

З повагою,
Колектив Геосинтез Інженірінг