ГЕОСИНТЕЗ ІНЖЕНІРІНГ

Розробка і сервіс бурових промивальних рідин

Колектив компанії Геосинтез від щирого серця вітає з ювілеєм видатного фахівця бурової справи, керівника центральної інженерно-технологічної служби найбільшої приватної нафтогазовидобувної компаній України – ДТЕК Нафтогаз – Георгія Михайловича Саченка.

Георгій Михайлович зробив величезний і незаперечний внесок у розвиток сучасного українського буріння. Під його керівництвом пробурена найглибша свердловина на ДДз та успішно освоєно одне з найскладніших родовищ газу в Україні. Втілені ним технологічні рішення допомогли суттєво зменшити строки і вартість буріння та забезпечили високі дебіти свердловин в складних гірничо-геологічних умовах.

Георгій Михайлович, ми бажаємо Вам міцного здоров'я, благополуччя і мирного неба над всією Вашою великою родиною! Нехай здійснюються найзаповітніші бажання. Нехай Ваша невичерпна творча енергія, удача і високий професіоналізм і надалі супроводжують Вас по життю, на благо розвитку нафтогазової галузі України! Ми вважаємо за велику честь працювати з Вами і сподіваємося, що попереду у нас ще багато спільних проектів. Для їх успішної реалізації нам дуже потрібен Ваш безцінний досвід. Натхнення Вам, сил і величезного щастя! З ювілеєм!

 

Розповідь  Г.М. Саченка в рамках рубрики "10 років ДТЕК Нафтогаз: люди, інновації, виробництво"

Gm Sachenko

 

Невелика фотогалерея на честь ювіляра